4 лют. 2017 р.

Турція Чемпіонат Європи з тхеквондо.


   Сьогодні в турецькому місті Белек розпочався Чемпіонат Європи з тхеквондо серед дітей European Kids Champs 2017. У складі збірної України у змаганнях взяли участь троє вихованців Полтавської школи тхеквондо, двоє з них — стали призерами чемпіонату.

Вітаємо
Анастасію Коновал 2 місце
Олександра Литвин 3 місце



Анастасія Коновал (тренер Віталій Ступак) посіла друге місце у ваговій категорії до 40 кг. Наша спортсменка у першому поєдинку достроково виграла у турчанки Нехір Озбек (24-4). У фіналі Анастасії протистояла інша представниця Туреччини Ранія Акдоган, і тут вже полтавка поступилася.


Олександр Литвин (тренер Юрій Шавиро), виступав у ваговій категорії до 30 кг, посів третє місце. Варто відзначити що у цій ваговій категорії змагалися 27 хлопчиків, тож навіть для «бронзи» довелося добре попрацювати. Олександр переміг турків Аріка Омера Фарука (18-7), Атеса Арабачі (14-7) та українця Богдана Кремінкого. У півфіналі наш спортсмен за іншому українцеві — Богдану Лазарчуку. Рахунок по очках був 1-1, проте судді віддали перемогу супернику полтавця.


Ще одна учасниця чемпіонату з Полтави Катерина Ступак  (вагова категорія до 27 кг) у першому ж бою поступилася турчанці Есманур Айдін.






Гарний результат наших спортсменів у Збірній УКРАЇНИ!

Вітаємо спортсменів, батьків та тренерів! 








Про виступ Збірної України на сайті Федерації тхеквондо (ВТФ) України ТИСНИ 

Про нас пишуть ПОЛТАВЩИНА СПОРТ ТИСНИ

Про полтавських тхеквондистів KOLO.NEWS НОВИНИ ПОЛТАВИ ТИСНИ


Також 4 лютого в м. Кременчук відбувся 
"Відкритий Чемпіонат м. Кременчука з тхеквондо ВТФ". 
Детальніще ще буде.


Школа чемпіонів, вітаємо вихованців!
  

1 коментар: