17 вер. 2018 р.

Арт Пікнік у Дендропарку 2018.


Тиждень насичений подіями для вихованів  #школа_чемпіонів закінчився відкритим тренуванням з тхеквондо на Арт Пікніку у Дендропарку. 
Не зважаючи на попередження синоптиків день був ясним та сонячним! Замість запланованих двох годин більшість дітей та батьків залишились у парку до самого завершення заходу. Наші діти випробували себе і на боротьбі з мечами, спостерігали Криіо Шоу, пересувались по канатній дорозі - активно провели 6 години на свіжому повітрі.




На спортивній локації  відбулось відкрите тренування з тхеквондо від президента федерації Юрія Шавиро. Випробувати себе в майстерності та спритності було багато охочих. Найактивніші отримували заохочувальні призи, кожен бажаючий з глядачів отримав подарунок календар з нашими учнями.




  

Після дитячого тренування всі бажаючі дорослі спробували і свої сили та навички в цьому єдиноборстві. За кращу техніку та майстерність була розігнана чашка з логотипом «Школи чемпіонів». Вітаємо переможця Олександра Масленко.




 


 Колектив «Школи чемпіонів» відзначили «Подякою» від організаторів свята за професіоналізм та вагомий внесок у розвиток дозвілля полтавців.

























Тхеквондо для нас це не лише тренування та змагання, ми велика дружня родина. Дякуємо всім за активний та приємний день!


Більше фото на сторінці у FACEBOOK ТИСНИ

Немає коментарів:

Дописати коментар