10 вер. 2018 р.

Спортивна слава Полтавщини.


З 7 вересня по 7 листопада у Полтавському краєзнавчому музеї проходить виставка «Спортивна слава Полтавщини». Полтавці та гості міста можуть познайомитися з унікальною спортивною колекцією. Це нагороди дореволюційного часу, 1920 – 1930-х рр., медалі олімпійців, олімпійські грамоти, фотографії видатних діячів, спортивна екіпіровка. На виставці представлені різноманітні матеріали, надані спортсменами та тренерами, які висвітлюють участь сучасних атлетів на європейських та світових змаганнях.




Заслужений тренер України Юрій Шавиро та майстер спорту України, срібний призер дефлімпійських ігор Вадим Боярин вже у музеї.  

Працюємо так, щоб на наступних виставках наших фото та експонатів було значно більше. За багато років розвитку тхеквондо на Полтавщині нам є чим пишатись сьогодні. 



Керівництво федерації готове надати історичний інвентар та обладнання з колекції. Перший шолом який з’явився на Полтавщині та захисний жилет в яких тренувались та виступали більшість полтавських тренерів. Значки, медалі, грамоти ще з 1991 року Кубка СРСР по тхеквондо.


Немає коментарів:

Дописати коментар