6 вер. 2018 р.

День фізичної культури і спорту, привітнання в Полтаві.


Сьогодні 7 тис. дітей Полтави займаються спортом, з них 400 тхеквондо. Приємно що «Полтавська федерація тхеквондо» та «Школа чемпіонів» причетні до виховання здорового молодого покоління. Особливо приємно відчувати це не на щоденних виснажливих тренуваннях, а на змаганнях, коли наші вихованці перемагають. Перемагають суперників та отримують нагороди, перемагають страх поразки, травмування та досягають цілей - стають чемпіонами області, України, міжнародних турнірів.  Виконують розряди КМС та носять почесне звання майстер спорту.

Відео сюжет телеканал МІСТО ТИСНИ 

Про захід сайт

Полтавської міської ради ТИСНИ 

Новини Полтавщини ТИСНИ 



5 вересня в міському домі культури відбулось свято спорту, де панувала атмосфера сили, наполегливості, професіоналізму. Присутні фанати - тренери з різних видів спорту, талановиті спортсмени,  пара- та дефлімпійці, ветерани спорту, працівники галузі фізичної культури та спорту.
Крутий фільм про роботу тренерів, нагородження кращих, чудовий концерт гурту Дебош до професійного свята «Дня фізичної культури і спорту», який в цьому році ми святкуватимемо 8 вересня нашою великою олімпійської родиною під час #OlympicLessonUA.  









Немає коментарів:

Дописати коментар