18 груд. 2020 р.

Розвиток/добробут – пізнай себе! Школа чемпіонів!

                  

Відділення Національного олімпійського комітету України в Полтавській області, продовжує реалізацію Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab, що впроваджується НОК України спільно з Coca-Cola Foundation. Цього разу для спілкування з дітьми був обраний напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе». Цей модуль допомагає дітям більше дізнатися про важливість навчання упродовж життя та пізнати свої можливості у нових сферах діяльності.


На тренування до вихованців ДЮСШ «Полтава»  завітали особливі гості – член виконкому Полтавське обласне відділення НОК Україна, заслужений тренер України Юрій Шавиро, та тренери з олімпійських видів спорту. 



Юрій Шавиро розповів дітям про свій шлях у спорті, досягнення, здобутки команди #школа_чемпіонів. Відповідав на багаточисельні запитання учасників заходу акцентуючи  увагу на тому, як важливо проявляти характер, постійно долати себе, ставити цілі та досягати їх. 

Спортивний захід продовжився олімпійською розминкою «DoLikeOlympians» яку для учасників провів заслужений тренер України Юрій Шавиро. Після розминки діти почали робити фізичні вправи, займалися рухливими іграми та естафетами.

На завершення учасники отримали подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України у Полтавської області.







Немає коментарів:

Дописати коментар