15 вер. 2019 р.

Фестиваль єдиноборств "ЧЕМПІОНИ"


Ми це зробили! Мрії втілюються життя завдяки підтримці друзів та батьків. До дня фізичної культури та спорту 14 вересня в місті Полтава у Петровському парку ми провели Фестиваль єдиноборств «Чемпіони». 
Перше, унікальне свято спорту. Серед учасників фестивалю відомі спортсмени нашого міста, які неодноразово доводили свою майстерність як в Україні так і далеко за її межами. Об’єднання найкращих спортсменів нашого міста з Рукопашного бою, Карате, Боротьби, Айкідо, Джиу-Джитсу, Тайського боксу, Кік боксингу, Боротьби, Тхеквондо та інших впевнені стане традиційним!

ЗМІ про фестиваль 

ФОТО ЗВІТ на сторінці 182 фото у facebook ТИСНИ 

KOLO.NEWS 

Сайт ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТИСНИ 

Полтавській вісник 

ВІДЕО "Центральний" ТИСНИ 



Захід реалізувався в рамках Бюджету участі міста Полтави. В 2018 року Фестиваль єдиноборств став переможцем серед багатьох поданих проектів завдячуючи підтримці мешканців нашого міста.

Дякую всім хто допоміг втілити мрії в реальність! Це дійсно було свято спорту, де відсутній дух суперництва, де панує дружба і підтримка, а також повага. Повага до колег, тренерів, товаришів по спортивній площадці.! Впевнений ми з вами є засновниками чудової традиції єдиноборств Полтавщини.  
Юрій Шавиро 






























В минулому році вихованці «Школи чемпіонів» та їх батьки голосували за проект  «Фестиваль єдиноборств «Чемпіони»!

Відео агітація 2018 ТИСНИ


 

Немає коментарів:

Дописати коментар