7 лют. 2015 р.

Полтавські тхеквондисти вилетіли за турецьким золотом!!!

Вихованці Полтавської федерації тхеквондо, Баккаєва Аміна, Рябцева Даря, Подолян Кирило під керівництвом тренера Віталія Ступак, представляють нашу країну на престижних змаганнях які відбудуться з 7 по 15 любого у м. Белек, Турція.


Сьогодні, 7 лютого, у турецькому місті Белек розпочався "1-й дитячий чемпіонат Европи з тхеквондо" (1st European Kids Taekwondo Championships). В змаганнях приймають участь близько 250 спортсменів 9-10 років з 17 країн. Від Полтавської школи тхеквондо в збірній України виступала Баккаєва Аміна.
Аміна.впевнено перемогла трьох своїх суперниць перший поєдинок 11:3; потім 10:1, за вихід в фінал 10:5. Нажаль сьогодні фортуна була не на нашому а на турецькому боці Аміна поступилась турчанці з мінімальним рахунком 7:6.


ВІТАЄМО АМІНУ БАККАЄВУ З ІІ МІСЦЕМ
ЧЕМПІОНАТУ ЕВРОПИ

Вітаємо особистого тренера Аміни - Віталія Ступак з достойним виступом на таких престижних змаганнях.


Віталій Ступак (тренер): ми готувались до цих змагань, постійні тренування та спарингові збори дали змогу підійти Аміні до Чемпіонату Европи в гарному фізичному та психологічному стані. Перший міжнародний старт і 2 місце це також гарний результат. Можливо зміна клімату не дала змоги виступити краще бо на сьогодні тут (Туреччина) 22 градуси тепла, в залі досить жарко. Труднощі також були з пристосуванням до нових шлемів. Попереду ще два престижних змагання, сподіваюсь Полтавчан та збірну України порадуємо нагородами.


ВІТАЄМО   Оганова Александра з 1 місцем Чемпіонату Европи  
 та тренера  Андрія Яковлева (м. Запоріжжя) 

ФТУ про змагання ЖМИ 

Інтернет видання ПОЛТАВЩИНА про змагання ЖМИ 




Рябцева Даря та Подолян Кирило 11 лютого будуть представляти нашу країну на змаганнях "3rd European Clubs Taekwondo Championships (класс G1)" а 12-15.02.2015 на TURKISH OPEN 2015 – WTF (класс G1), 


Хай щастить нашим учням! Ми віримо в вас! Разом до перемог!

Більше фото КОНТАКТ (буде оновлюватись) 

 Інформація буде оновлюватись.

4 коментарі:

  1. Ступак Марина7 лютого 2015 р. о 18:18

    Оганов Александр, спортсмен из Запорожья, ЧЕМПИОН Европы среди детей!!! Выиграл 5 боев!!! МОЛОДЕЦ!

    ВідповістиВидалити
  2. Ступак Марина7 лютого 2015 р. о 22:21

    Баккаева Амина СЕРЕБРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити