24 лют. 2015 р.

З засідань федерації тхеквондо у м. Полтава


18 лютого відбулось засідання інструкторів Полтавської федерації тхеквондо ВТФ, на якому Ю.Шавиро проінформував присутніх про найближчі спортивні заходи, в яких вихованці Полтавської федерації можуть прийняти участь. Також були обговорені строки реєстрації умови допуску на змагання. На зібранні розглянули фінансові питання, надходження та суми цільових внесків.
Прийнято рішення, що до придбання комплекту електронних жилетів Dae Do, для обслуговування міських змагань.

 Президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ, проінформував тренерів про ситуацію ДЮСШ «Юність-1»та шляхи вирішення даного питання. Був заслуханий звіт тренера Ступак В.В. про виступ спортсменів федерації на змаганнях у Туреччині, та на  першому Чемпіонаті Європи м. Белек..


Також відбулось засідання Обласної Ради, Федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області.
На засіданні було розглянуто заяву та документи  від Громадської організації «Дитячо-молодіжний спортивний клуб «Торнадо-2014» керівництво якої виявило бажання вступити колективним членом у федерацію тхеквондо ВТФ ПО.
Ухвалили: Прийняти до Федерації тхеквондо (ВТФ) Полтавської області ГО «Дитячо-молодіжний спортивний клуб «Торнадо-2014» в якості колективного члена на випробувальний термін строком до 31.08.2015 р. По закінченню випробувального терміну  ГО «ДМ СП « Торнадо-2014», за умови відсутності порушень, автоматично являється колективним членом Федерації тхеквондо (ВТФ) Полтавської області.  

В найближчий час ознайомити директора клубу Самвела Петросян з регламентуючими положеннями та документами стосовно розвитку тхеквондо на території України, та Полтавської області.

Вітаємо спортивний клуб «Торнадо-2014» з колективним членством в Федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області.


Попереду плідна співпраця! Віримо, вихованці клубу завоюють багато медалей прославляючи не тільки спортивний клуб, а й наше місто! 

Немає коментарів:

Дописати коментар