15 січ. 2017 р.

Спаринговий збір з тхеквондо у місті Харків 14 січня 2017.


В місті Харків 14 січня відбувся зимовий спаринговий збір з тхеквондо. Більше 400 спортсменів з 16 міст України взяли участь у підготовці.
Під керівництвом старших тренерів збірної України та особистих наставників спортсмени проводили поєдинки.
Основна мета - підвищення спортивної майстерності для подальшого та успішного виступу в спортивних змаганнях сезону 2017 року. Тренери ознайомили присутніх зі змінами в правилах змагань з тхеквондо (ВТФ), які будуть діяти вже з цього року. Кожен бажаючий міг себе спробувати провести поєдинок за новими правилами та новою системою підрахунку балів.


Полтавську область на цьому масштабному заході представляли 46 спортсменів з міста Кременчук та Полтава з таких спортивних організацій: Кременчуцької федерації тхеквондо, спортивного клубу «Торнадо-2014», спортивного клубу «Майстер», спортивного клубу «Спарта», Відокремленого підрозділу ФТУ ВТФ України у Полтавській області, Полтавської ДЮСШ №4 та Полтавської федерації тхеквондо.

Про збори сайт Федерації тхеквондо (ВТФ) України ТИСНИ 

сайт Полтавської міської ради ТИСНИ 





Найчисельнішою серед представників Полтавщини була команда Полтавської ДЮСШ №4 вихованці якої є членами Полтавської федерації тхеквондо ВТФ. 22 спортсмени разом зі своїми наставниками Андрієм Нечитайло, Вікторією Терещенко та керівником організації Юріем Шавиро.




Юрій Шавиро (президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ): -Для наших вихованців це перш за все досвід, який дає змогу відпрацювати техніки з різними суперниками. Інколи наші тренери свідомо вибирали учня партнерів важче та доросліше. Щоб діти не хвилювались за результат, а відпрацьовували свої комбінації – так звані «коронні удари». В багатьох це виходило! Підведення підсумків та аналіз поєдинків проведемо на найближчих заняттях.


Вже на початку лютого представники Полтавщини в складі Національної збірної України будуть змагатись за нагороди Дитячого Чемпіонату Європи що відбудеться в Туреччині.
Наші учні спробували спарингувати в шоломах, які скоріш за все будуть використовуватись на Чемпіонаті Європи. Розумію, що мало часу для підготовки враховуючі всі нововведення з правилами змагань та захисні шоломи яких в Полтаві нажаль немає.


Тож найближчі тижні будемо трошки змінювати тактику поєдинку та займатись спеціальними вправами для кращого виступу на престижних змаганнях.








Вийти на килим та відпрацювати техніки прагнули всі, незважаючи на умови старших тренерів, що на корт виходить не більше 15 пар дітей доводилось стримувати всі хотіли більше спарингувати.
Приємно що кожен з присутніх намагався викластись на повну. Наші учні відпрацювали по 20-30 раундів з різними спортсменами, а це приблизно 1 спаринговий час. Ви всі молодці пишаємося вами!

Дякуємо організаційному комітету за можливість так насичено почати 2017 рік. Сподіваємось він буде багатий на престижні нагороди Українських тхеквондистів.




















Більше фото в офіційній групі Полтавської федерації тхеквондо ТИСНИ КОНТАКТ 

2 коментарі:

  1. Евгения Литвин16 січня 2017 р. о 07:54

    Поработали замечательно! Мои вернулсь уставшие, но довольные! Спасибо организаторам и тренеру за организацию поездки! Большим автобусом ехать целой командой очень комфортно и здорово!

    ВідповістиВидалити
  2. Огромнейшая благодарность нашим тренерам за предоставленную возможность набраться опыта.
    Было тяжело, все выстояли до конца!

    ВідповістиВидалити