7 трав. 2017 р.

Тхеквондо, «Kубок Посла Республіки Корея в Україні». Результати.

   В Києві завершився відкритий турнір з тхеквондо (ВТФ) «Kубок Посла Республіки Корея в Україні». Більше 300 спортсменів з 26 команд України та гості з Молдови вели боротьбу за медалі та командні кубки. Серед чисельних учасників в змаганнях взяли участь і наші вихованці що виступали за збірну команду Федерації тхеквондо (ВТФ) Полтавської області. Шість спортсменів захищали честь Полтавщини, троє з яких вибороли перші місця та стали чемпіонами.



Вітаємо 1 місце:

Вікторія Верецун у вазі до 28 кг. (тренер Віталій Алексеєв);
Ліна Когут у вазі до 34 кг. (тренер Вікторія Терещенко);
Ігор Гаврилко вага до 41 кг. (тренер Вікторія Терещенко).

Вдалий виступ наших вихованців дозволив увійти в ТОП 10 команд турніру зайнявши 6 місце у рейтингу.  



Турнір цього року мав особливий статус, він присвячений 25-ій річниці дипломатичних стосунків між Республікою Корея і Україною. Від організаторів на учасників очікувало багато приємних сюрпризів.  Вперше в Україні у спортсменів була можливість змагатись на восьмикутному даянзі (килимі). Призери та переможці змагань були нагороджені додатковими призами від партнерів змагань.

Ліна Когут 

Ігор Гаврилко

Вікторія Верецун

Вітаємо спортсменів, тренерів та батьків з яскравими перемогами.


  Дякуємо організаторам змагань та партнерам за подарунки. Кожен наш переможець отримав цінний додатковий приз безпровідну колонку  від генерального партнера компанії «Samsung». Окремо дякуємо  Київській федерації тхєквондо (ВТФ) та її керівнику Володимиру Цой за організацію одного з кращих турнірів в Україні, який завжди проходить на найвищому рівні і є справжнім святом спорту для всіх учасників. Окрема подяка батькам, які підтримували виступи наших спортсменів!







Більше фото тисни КОНТАКТ 

2 коментарі:

  1. Класні подарунки. Колонку вже перевірили звучить відмінно. Приз за 2000 гривень вартий того, щоб за нього змагатись. Дякуємо організаторам за гарні змагання.

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо организаторам, как всегда турнир на высшем уровне.

    ВідповістиВидалити