27 лип. 2017 р.

Дефлімпійські Ігри 2017. Збірна України серед лідерів.

У турецькому Самсуні тривають Дефлімпійські Ігри 2017.
Наша збірна з полтавцями продовжує боротьбу за медалі. Спортсмени збірної вже вибороли 75 нагород, серед яких 18 золотих, 28 срібних та 29 бронзових!

Земляки продовжують тріумфально виборювати перемоги на Дефлімпіаді-2017!


Одне тільки карате чого варте! Українська команда карате, яка завершила змагання на Іграх, очолює рейтингову таблицю свого виду спорту на Дефлімпіаді-2017.
Наші каратисти — просто дивовижні! Інна Мажара, Максим Беленок, Віта Гаврілова, Володимир та Олександр Махно (тренер команди Микола Богодістий).  Пишаюсь вашими нагородами та особистим знайомством! Загалом у команди каратистів - 6 золотих, 5 срібних та 4 бронзові медалі.




Дефлімпійська збірна України з футболу (у складі якої зіграли четверо полтавців) в 1/4 фіналу змагалася за вихід до наступної стадії зі збірною Росії. Розумію яка була напруга, відповідальність та хвилювання. В основний та додатковий час команди не забивали і лише у серії післяматчевих пенальті українці змусили росіян поступитися. Росія — Україна (4:5)

Президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич відзначив: «Нами дивуються, захоплюються, наслідують, з нами рахуються, у нас вчаться і дуже поважають і... бояться (як суперників). Приємно і значимо, що Україну визнають лідером світового спорту. І ми з нашою національною командою тримаємо лідерство серед майже 100 країн світу.
Не можу звикнути до порушення регламентів спортивних змагань, цинічного наглого суддівства турецьких та інших суддів».
Лише 3 медалі відділяє сьогодні нашу команду від попереднього результату по «золоту» в Софії-2013, і нам віриться, що з такою командою - сильною, згуртованою, цілеспрямованою - цей рубіж 21 золотої нагороди незабаром буде подолано.


Вболіваймо за Україну! Наша підтримка – ваша перемога!













Немає коментарів:

Дописати коментар