13 лип. 2017 р.

Літні Дефлімпійські ігри. Збірна України з тхеквондо готова змагатись за нагороди.

Роки тренувань, відбір до збірної, чисельні збори. Наші спортсмени на фінішній прямій. Вже скоро для них розпочнуться найголовніші старти життя.
З 18 по 30 липня в турецькому місті Самсун відбудуться ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри на яких 5 тисяч спортсменів із 109 країн світу будуть змагатись за нагороди у 21 виді спорту.


Полтавський тхеквондист вихованець "Школа чемпіонів" Вадим Боярин (тренер Юрій Шавиро).  Своїми перемогами на чемпіонатах України довів що вартий бути у збірній України та представляти нашу державу на літніх Дефлімпійських іграх.





Юрій Шавиро (Президент Федерації тхеквондо (ВТФ) Полтавської області) Дякую тренерам Павлу Пшеничникову та Роману Курись за те терпіння в підготовці спортсмена під час тренувальних зборів. Розумію наскільки це важко пояснити спортсмену з вадами слуху всі нюанси тактики та техніки тхеквондо. Впевнений, наша команда підготувалась як найкраще і під вашим керівництвом готові покоряти вершини Турецького олімпу.




14 липня 2017 року, в Києві відбудуться урочисті проводи національної дефлімпійської збірної України.
Національний комітет спорту інвалідів України запрошує усіх небайдужих прихильників та вболівальників прийти на Поштову площу, підтримати українських спортсменів перед важливими міжнародними стартами.
Початок яскравого інтегрованого дійства за участі кращих українських виконавців - о 20:00.

ДОВІДКА
Дефлімпійські ігри (англ. «Deaflympic» від deaf — глухий)  — санкціоновані Міжнародним олімпійським комітетом спортивні змагання найвищого рівня для людей, що не чують.

Національна дефлімпійська збірна команда України ВПЕРШЕ ЗА ДЕФЛІМПІЙСЬКУ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ буде найбільшою - 289 осіб. Спортсмени-дефлімпійці України братимуть участь у 16 видах спорту.  Україну представлятимуть 219 спортсменів від 21-го регіону України.

До складу національної збірної команди України для участі в Дефлімпійських іграх-2017 увійшли спортсмени з наступних видів спорту:
1. бадмінтон – 7 спортсменів;
2. баскетбол (жінки) – 10 спортсменок;
3. баскетбол (чоловіки) – 12 спортсменів;
4. боротьба вільна та греко-римська– 14 спортсменів;
5. боулінг (чоловіки) – 6 спортсменів;
6. боулінг (жінки) – 6 спортсменок;
7. волейбол (жінки) – 12 спортсменок;
8. волейбол (чоловіки) – 12 спортсменів;
9. дзюдо – 17 спортсменів;
10. карате – 13 спортсменів;
11. легка атлетика – 24 спортсмена;
12. теніс настільний – 8 спортсменів;
13. плавання – 19 спортсменів;
14. пляжний волейбол (чоловіки) – 4 спортсмена;
15. пляжний волейбол (жінки) – 4 спортсменки;
16. спортивне орієнтування – 9 спортсменів;
17. стрільба кульова – 11 спортсменів;
18. тхеквондо – 11 спортсменів;
19. футбол – 20 спортсменів.

До складу Національної збірної команди України увійшли двадцять чотири полтавські спортсмени, які візьмуть участь у шести видах змагань: карате, футболу, легкої атлетики, настільного тенісу, боулінгу та тхеквондо.








 Ваша підтримка- наша перемога!


Немає коментарів:

Дописати коментар