14 лют. 2017 р.

Олександр Біленький, голова Полтавської обласної ради привітав тхеквондистів з гарним виступом на Чемпіонаті Європи.

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький зустрівся з героєм минулого тижня - юним тхеквондистом Олександром Литвином, бронзовим призером Чемпіонату Європи, який відбувся у Туреччині. У зустрічі також взяли участь заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий, начальник управління сім'ї, молоді та спорту Олександр Буцький, наставник хлопчика Юрій Шавиро, батьки майбутнього чемпіона.
Спортсмен поділився враженнями від змагань. Розповіли про труднощі з якими доводиться  боротись. Про перспективи та плани на майбутнє.  Разом з керівництвом обговорили програму підтримки спортсменів нашої області,  та спортсменів, які займаються тхеквондо.  

Олександра привітали з високим результатом, подарували сертифікат на грошову винагороду з обласного бюджету. "Сьогодні питання дитячого спорту - це не лише питання здоров'я. Змагання гартують характери, стійкість і наполегливість - риси необхідні у подальшому житті", - зазначив голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. - Я і був, і є прихильником саме дитячого спорту. І буду далі його підтримувати по різним напрямкам,  - зазначив голова обласної ради.

Про зустріч сайт ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ 

Про зустріч НОВИНИ ПОЛТАВЩИНИ 



Тим часом низку нововведень має і програма підтримки фізкультури і спорту області, над якою спільно з профільним управлінням ОДА працювали особисто Олександр Біленький і заступник голови ОДА Роман Товстий.
- Так у цьому році ми виділяємо грошові винагороди коштом обласного бюджету для чемпіонів змагань всеукраїнського рівня. Їх отримуватимуть як спортсмени, так і їх наставники. Цим кроком хочемо підтримати молодих і талановитих хлопців і дівчат, які прагнуть до високих результатів. Бо говорив і далі казатиму - чим більше грошей ми вкладаємо зараз у спорт, тим менше завтра вкладатимемо у лікарні, - вважає Роман Товстий.








Від учнів та батьків федерації дякуємо голові та його заступникам за зустріч і за високу відзнаку нашої праці.


1 коментар:

  1. Євгенія Литвин14 лютого 2017 р. о 14:27

    Дякуємо голові Полтавської Обласної ради Олександру Юрійовичу Біленькому за відзнаку нашого сина! Дякуємо також за підтримку нашому тренеру Юрію Шавиро! Як Ви говорите, Юріє Івановичу, - разом до перемог!

    ВідповістиВидалити