5 лют. 2017 р.

Чемпіонат міста Кременчук з тхеквондо. Полтавські спортсмени вибороли нагороди.

В м. Кременчук 4 лютого відбулись змагання з тхеквондо.
Боротьбу за нагороди вели  більше 200 спортсменів що представляли 8 спортивних організацій з різних міст України, серед яких і вихованці Полтавської федерації тхеквондо.  20 спортсменів нашої організації виборювали нагороди «Відкритого Чемпіонату м. Кременчука з тхеквондо ВТФ». В змаганнях брали участь як початківці так і досвідчені спортсмени серед яких переможці та призери не лише Чемпіонатів України, а і Європи.


На відкритті змагань серед почесних гостей були присутні  начальник відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Кременчуцької  міської ради Олександр Мазур, Олімпійський Чемпіон з веслування на каное - Сергій Ємельянов, почесний президент Кременчуцької федерації тхеквондо Олександр Березянський, президент федерації тхеквондо (ВТФ) Полтавської області Юрій Шавиро.

Полтавщина спорт РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ ТИСНИ

Фото звіт тисни КОНТАКТ 1

Фото звіт тисни КОНТАКТ 2 

Відео ЗВІТ ТИСНИ 

Відео в новинах ТИСНИ дивись з 33 хвилини 

Вихованці Полтавської федерації, що вибороли нагороди


Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали та 1 місце вибороли:
Боярин Вадим, Когут Ліна, Гаврилко Ігор


Ігор Гаврилко в червоному
Ліна Когут в синьому
Вадим Боярин в синьому


2 місце, срібло:
Гаврись Назар,   Гезей Ярослав

3 місце бронзові нагороди:
Айдін Єгор, Кива Ярослав, Романько Владислав, Срібний Радіон, Ситник Іван, Лазарева Єлізавета, Тупік Дмитро, Грінько Максим

Кубком «За волю до перемоги» був нагороджений наш вихованець Вадим Боярин.

Тренери що готували спортсменів до змагань Юрій Шавиро, Андрій та Ірма Нечитайло, Вікторія Терещенко.

Зазвичай участь у відкритих турнірах становить 400-500 грн, це фінансове навантаження для батьків. Змагання що традиційно проходять в м. Кременчук – безкоштовні. Завдяки спеціально придбаному обладнанню (електронні жилети та шоломи) для проведення змагань.
Тож для більшості наших вихованців поїздка стала безкоштовною і за це ми вкотре дякуємо нашим друзям:


Народному депутату України - Юрію Бублику за безкоштовно наданий автобус для перевезення







Почесному президенту Кременчуцької федерації тхеквондо Олександру Березянському за допомогу у придбанні електронного обладнання для проведення змагань, а також призи та солодкі подарунки для призерів та переможців.



  Завдяки вашій постійній підтримці спорт на Полтавщині розвивається стрімкими темпами. Спортивні діти – це наше майбутнє!




Наші учні порадували своїми поєдинками, отримали цінний досвід участі у змаганнях. Нам є ще над чим працювати. Школа чемпіонів. Разом до нових перемог. Не словом а ділом!

Керівництво федерації, батьки та спортсмени дякують Народному депутату України Юрію Васильовичу Бублику за безкоштовно наданий автобус для перевезення спортсменів.
Організаційному комітету змагань  Олександру Березянському за підтримку тхеквондо в м. Кременчук та в Полтавській області.
Володимиру Лизуну та його команді тренерів і суддів Кременчуцької федерації тхеквондо, за чудову організацію змагань.   До вас завжди приємно приїжджати на змагання.


ВІДЕО  ЗВІТ 



3 коментарі:

  1. Спасибо организаторам за соревнования и нашим тренерам за заботу и организацию бесплатной поездки.

    ВідповістиВидалити
  2. Судейство было замечательное!

    ВідповістиВидалити
  3. Изменения в правилах только на пользу тхеквондо, судейство действительно было отличным, даже если учесть то, что большинство судей были с Кременчуга. Кременчуг бест.

    ВідповістиВидалити