8 серп. 2019 р.

Ташкент, Чемпіонат світу з тхеквондо день 1.


Чемпіонат світу з тхеквондо розпочався в Ташкенті.
Два напружених поєдинки  на Чемпіонаті світу з тхеквондо в Ташкенті провів Ростислав Єфименко, вихованець Полтавської «Школи чемпіонів».
 Ростислав проявив справжні бійцівські вміння та волю до перемоги - на останніх секундах третього раунду виборов перемогу у поєдинку проти білоруського спортсмена (20:19). Нажаль, в поєдинку за вихід у півфінал та бронзу, поступився єгипетському спортсмену.
Пишаємось нашим вихованцем, який має найкращий результат за історію полтавського тхеквондо - 5 місце Чемпіонату світу! Серед хлопців нашого міста так близько до світової нагороди не наближався ніхто.

 
Чемпіонат світу серед кадетів, підсумки першого дня. 
За крок від медалей зупинилися Микита Цибаровскій (вагова категорія до 65кг) і Ростислав Єфименко (вагова понад 65кг).
Микита переміг з рахунком 31:20 суперника з Бразилії, але в чвертьфіналі програв спортсмену з Французької Полінезії 14:35, який в підсумку став бронзовим призером чемпіонату.
Ростислав Єфименко 20:19 здолав білоруса, але в поєдинку за медаль програв 6:26 єгиптянинові, який посів третє місце.
Два поєдинки провела і Софія Плахтій (вагова категорія до 33кг). Вона стартувала з перемоги 34:14 над суперницею з Австралії, але в наступному бою 6:17 програла представниці Тунісу.
Ще дві спортсменки поступилися суперницям на старті. Марія Чернуха (вагова до 29кг) в першому бою 22:43 програла тхеквондістке з Азерайджана, а Уляна Куц 16:21 - спортсменці з Тайбея

8 серпня будуть розіграні медалі в п'яти вагових категоріях. Честь України будуть відстоювати Максим Маненков (вагова категорія до 33кг), Руслан Бардаков (вагова категорія до 37кг), Богдан Євдокименко (вагова категорія до 53кг), Діана Круш (вагова категорія до 41кг) і Софія Покотило (вагова категорія до 47кг).
Віримо в команду!



 









 


Немає коментарів:

Дописати коментар