3 серп. 2019 р.

Чемпіонат Світу, ми пишемо історію Полтавського тхеквондо.


Завершилася підготовка Ростислава Єфименко до Чемпіонату Світу з тхеквондо, який відбудеться у Ташкенті, Узбекістані 7-10 серпня. Дякуємо всім, хто допоміг фінансово та підтримав нашого спортсмена! Завдяки вам для Ростислава були придбані: акредитована форма, амуніція та футболка збірної України PEAK, що значно полегшило фінансове навантаження на батьків.



Нажаль, не зможу бути присутній на змаганнях поруч зі своїм учнем. Вірю, що він подолає хвилювання та добре виступить. В будь-якому випадку Ростислав впише своє ім’я в історію Полтавського тхеквондо. Я пишаюся його наполегливістю та цілеспрямованістю!

За роки існування тхеквондо в Полтаві лише шістьом спортсменам випала честь представляти нашу державу на Чемпіонатах світу у складі збірної України. Переважно це були учні Юрія Шавиро.
Сергій Осипенко – Корея, 2004р.
Андрей Нечитайло  – Сербія, 2008р.
Анна Мяло  Єгипет, 2012р.
Роман Маслак Єгипет, 2012р.
Даря Рябцева (тренер Шамян М, Ступак В)- Азербайджан 2014 р

Даря Рябцева - Корея 2015 р.
Ростислав Єфименко – Ташкент, 2019р.

Сподіваюсь, у майбутньому керівництво міста та області замислиться про більш професійний розвиток нашого Олімпійського спорту та буде всіляко підтримувати таких спортсменів.
Дуже хочу, щоб учні інших 14 тренерів з тхеквондо нашого міста також досягли таких висот і достойно представили нашу країну на світових та європейських змаганнях. Можливо хоч тоді зрозуміють, що відчуває тренер чемпіона України, коли його вихованець, який роками йшов до своєї мети, в іншій країні представляє свою державу без належного фінансування та підтримки!




ВПЕРЕД ДО ПЕРЕМОГ!!! 











Сергій Осипенко – Чемпіонат Світу, Корея  2004р.







Роман Маслак – Чемпіонат Світу, Єгипет  2012р.


Анна Мяло –  Чемпіонат Світу, Єгипет 2012р.





Немає коментарів:

Дописати коментар