9 серп. 2019 р.

Ташкент, Чемпіонат світу з тхеквондо день 2. Чемпіон Маненков Маненков.


Другий день чемпіонату який в ці дні проходить в столиці Узбекистану, приніс збірній України золоту медаль. Її у вазі до 33кг завоював Максим Маненков. Спортсмен із Запоріжжя провів поєдинків і практично у всіх переміг суперників достроково, в тому числі і в фіналі з 48:27 корейця. Браво Максим !!! Вітаємо спортсмена та його тренера Андрія Яковлєва!  Фінальний бій Максима ТИСНИ 

  


В цей же день билися ще троє українських тхеквондистів. На жаль, досягти призових місць їм не вдалося. У ваговій категорії до 47кг серед кадеток Софія Покотило (місто Кременчук, тренер Василь Карелин) з рахунком 24: 4 розгромила суперницю з Індії, але в наступному бою 3: 6 поступилася Мобін Бахши з Ірану, яка в підсумку стала чемпіонкою світу.


Два поєдинки на чемпіонаті провела і Діана Круш (вагова до 41кг). У першому 21:16 перемогла суперницю з Філіппін, але в другому 5:18 програла австралійці, яка стала бронзовим призером.

У ваговій категорії до 37кг серед кадетів Руслан Бардаков з рахунком 38:13 переміг суперника з Кувейту, але в наступному бою 17:22 поступився представнику Філіппін

У свою чергу Богдан Євдокименко в першому поєдинку з рахунком 13:33 програв спортсмену з Тунісу. 9 серпня, в третій день змагань, за медалі чемпіонату світу битимуться ще п'ять українських тхеквондистів: Матвій Брухнов (вагова категорія до 41кг), Сергій Козлов (вагова категорія до 45кг), Олександра Лабузова (вагова категорія до 44кг), Марія Думіна (вагова категорія до 55кг) і Валерія Скапровская (вагова категорія до 59кг).

Тримаємо кулаки за наших спортсменів!









Немає коментарів:

Дописати коментар