13 квіт. 2022 р.

Вадим Гутцайт міністр молоді та спорту України відвідав Полтавщину.

У вівторок, 12 квітня, Полтавщину відвідав міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт. Він зустрівся з керівництвом області, спортсменами Полтавщини, тренерським складом та спортсменами.

Говорили про розвиток спорту, що потрібно зробити, аби вистояти у цей складний час, і що необхідно робити після перемоги.

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін разом із міністром побували на спортивних базах Полтави. 

 


Відвідали Полтавський національний педуніверситет, до якого евакуювався із Бахмута Донецький коледж спортивного профілю імені Бубки. Тепер у нас є можливість тренуватись разом зі своїми колегами. Міністр спорту та керівництво області були присутні і на тренуванні Олімпійського тхеквондо разом з кращими спортсменами нашої області.


 

«Приємно відвідати Полтавщину. Попри такий складний час я бачу, що область живе. Приємно, що живе і спорт: діти повертаються до залів, із ними працюють тренери, – зауважив Вадим Гутцайт, – дякую Полтавщині, що прийняли Донецький  спортивний коледж імені Бубки. Це дуже важливо, що ми підтримуємо одне одного».














Немає коментарів:

Дописати коментар