22 квіт. 2022 р.

Goyang 2022 World Taekwondo Poomsae Championships Day 2. Підтримка України всього світу.

    Здається, що після візиту в Корею маленькою частиною Збірної Команди України, тхеквондистам нашої Країни зможуть «відкритись багато дверей» за якими є розвиток Українського Пхумсе. Повідомив Руслан Гаврилов (батько наших спортсменів)

 В другий день змагань наша команда виступала у фінальній частині Чемпіонату Світу. Давид та Єва єдині представники збірної України  вибороли 6-е місце.  

Також Єва Гаврилова сьогодні виступала в індивідуальному заліку, вона  виборола 12-е місце, у категорії серед 25 кращих учасниць з усього світу.

 Вітаємо Єву з достойним виступом в категорії Кадети, на своєму першому міжнародному турнірі, тай ще й на Чемпіонаті Світу.

Завтра 23 квітня вболіваємо за Давида, індивідуальний виступ кадети!

 Приємно, що багато іноземних делегацій приділяють увагу нашим спортсменам, підтримуючи та підбадьорюючи їх. Організатори чемпіонату Корейці, постійно спілкуються з нашими представниками, вболівають за їх виступи.

 


З офіційного сайту World Taekwondo. 

Одна з найсильніших команд чемпіонату не змогла здобути медалі. Тим не менш, участь збірної України сама по собі надихнула сім'ю World Taekwondo, яка є єдиною у своїй підтримці країни в цей важкий час. Тим не менш, один член команди в індивідуальній категорії кадетів (чоловіки) матиме ще один шанс на День 3.

 

Разом з Українськими спортсменами, чемпіон світу, майстер тхеквондо Ки-Ту Данг (8 dan, член технічного комітету всесвітньої федерації). 

Ки-Ту Данг знайомий майстрам бойових мистецтв своєю гнучкістю, методичними рекомендаціями та навчальною літературою і своїми шоу програмами з тхеквондо відомими на весь світ.



Лідери в медальному заліку після двох днів Чемпіонату Світу з тхеквондо.

Корея – 11 золотих медалей

Китай -3

Іспанія та США по 2 золотих нагороди.




Корейські ЗМІ про наших спортсменів. 


Немає коментарів:

Дописати коментар