25 квіт. 2022 р.

Goyang 2022 World Taekwondo Poomsae Championships. Ukraine!

 Це був неймовірний Чемпіонат Світу. З враженнями, знайомствами та шаленою підтримкою наших спортсменів! Цього разу ми без нагород, але з неймовірною кількістю друзів з усього світу!

 Давид Гаврилов, після складних двох кіл, пробився до фіналу та увійшов до ТОП кращих спортсменів світу. Мінімальна кількість залікових балів відділила нашого спортсмена від нагороди. Спортсмен з Тайбею з мінімальним розривом виборов перемогу. Рахунок був 7,29 на 7,24.

Підтримка для нашого спортсмена Давида відчувалась на весь комплекс, спортсмени та тренери Канади з Майстром Seoungmin Rim, Австралійці, Корейці та інші представники країн Світу скандували «Україна-Україна»!

Це неймовірно!


Після виступу, багато представників команд підходили з відвертими привітаннями і високими оцінками української школи тхеквондо.

Нажаль, цього разу, їх особисто не почули наші тренери.

Не зважаючи на велику різницю у часі, пряму трансляцію дивилась значна кількість спільноти українського тхеквондо і не тільки, які вболівали за наших спортсменів.

 


Також приємним сюрпризом для наших атлетів, було привітання Гранд Майстра з Ірану Shin Chul Kang. (9 дан).

Представників України чекає приємний сюрпризи. Команду запросили в всесвітньо відомий центр «Тхевондо Kukkiwon».

Вітаємо спортсменів, тренерів та з високим результатом та неоціненним досвідом для всієї команди Українського тхеквондо!



В цей складний час, для нашої УКРАЇНИ Корейці, організатори Чемпіонату Світу, відмітили високий рівень майстерності наших спортсменів, та урочисто вручили кубок з Чемпіонату Світу Тхеквондо «За Волю до перемоги та бойовий дух»








Немає коментарів:

Дописати коментар