21 квіт. 2022 р.

Goyang 2022 World Taekwondo Poomsae Championships. Україна вперед до перемоги!

Корея, Чемпіонат світу з тхеквондо з пумсе в Гоянгу 2022 року рекордні 760 спортсменів з 63 країн. В міжнародному виставковому центрі (KINTEX) у місті Гоян з 21 до 24 квітня відбувається наймасштабніша подія світового тхеквондо.
Сильніші спортсмени з усього світу Бельгії, Канади, Китаю, Данії, Франції, Мексики, США та інших, будуть змагатись за нагороди. 63 країни - це найбільша кількість країн-учасниць за історію цього розділу тхеквондо.

Серед кращих і представники України! Це кадети Давид та Єва Гаврилови (Україна, Полтава, клуб Polagrogym). Вони єдині спортсмени, які представляють нашу країну.  

Національна збірна України представлена двома спортсменами з Полтави: Гаврилов Давид та Гаврилова Єва. Змагання розпочнеться з парного виступу, де конкуренцію нашим атлетам складуть тхеквондисти з 12 країн світу. А потім 22.04 та 23.04, Єва та Давид будуть змагатись в індивідуальних виступах, більш ніж з 20 кращими спортсменами своїх країн.
Після 3 тижнів боротьби за право участі в турнірі, майже тижня складної дороги до змагань допущені тільки два спортсмени Збірної України з батьком. Ще зранку була допущена тільки Єва, а Давид з батьком були на карантині. Все в останню годинну склалось як гадалось. Це був дуже складний шлях до змагань, але все вийшло! Тепер залишилось продемонструвати витримку, всі свої вміння та техніку!
Віримо в перемогу! Все буде Україна!
       Розповів батько-тренер Руслан Гаврилов засновник клубу «Polagrogym» м. Полтава. 


   Сьогодні  21 квітня,  перший змагальний день.  Розпочались змагання для наших спортсменів з парного виступу. Щоденні тренування та підготовка до важливих змагань і маємо гарний результат. Збірна України, наша пара у фіналі Чемпіонату Світу. Спортсмени увійшли до 8 кращих і вибороли право змагатись завтра у фіналі. 
Вітаємо! 





Вітаю Полтавську область та Україну!!!
Чемпіонат світу з тхеквондо 2022 Гоян, Слава Україні! 
Jae Soo Lee привітав наших спортсменів з гарним виступом на своїй сторінці у фейсбук. 



   
Корейські та світові інтернет видання велику увагу приділяли спортсменам з України. Наші спортсмени були запрошені на прес-конференцій для корейських ЗМІ. 







На урочистій церемонії відкриття змагань, декілька раз згадувалось українське тхеквондо, оператори, які вели трансляцію, багато разів показували прапор України. Єва Гаврилова, в парі з корейським спортсменом, принесла клятву від імені всіх учасників змагань. Всесвітнє тхеквондо солідарне з народом України та закликало глобальну сім'ю тхеквондо підтримувати українську спільноту всіма можливими способами.

 









Чемпіонат світу вперше транслюватиметься у прямому ефірі на YouTube-каналі World Taekwondo.



Урочиста церемонія відкриття Чемпіонату Світу! 


Немає коментарів:

Дописати коментар