16 груд. 2011 р.

атестація 16.12.11

вітаю жовтяки)
В Полтавській ДЮСШ «Юність-1» 16 грудня відбулась атестація на кольорові  пояси  (10-4 купи). Вітаю всіх учнів, які достойно пройшли іспити та підвищили свій рівень знань в тхеквондо.
Нажаль були й такі, хто не зміг атестуватись, (забув скакалку, забув захисний жилет, не зміг віджатись від підлоги). Не засмучуйтесь, наполегливіше тренуйтесь та уважніше читайте вимоги для атестації на пояси!



коментарі учнів під час єкзамену
Андрій (7 років) – під час екзамену на 8 куп, виконує вприви та постійно собі каже – Я ВСЕРАВНО НЕ ЗДАМСЯ!
Атетсація на 8 куп один з претендентів -  «Хана,  когда это отжимание уже закончится»
Ще один спортсмен виконує вправи на "прес" - «минута уже прошла, блин я уже не могу»

Згідно навчальної програми для дитячо-юнацьких спортивних шкіл яка ухвалена Федерацією тхеквондо (ВТФ) України, науково-методичною радою Федерації тхеквондо (ВТФ) України та отримала експертну оцінку фахівців Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту. Для поетапності груп та переходу на інший навчальний рік. Учні повинні виконати не лише спортивні нормативи, а ї  пройти атестацію на «куп» 
           так до  групи попередньої базової підготовки - зараховують спортсменів, що виконали програму  7-го купу (зелений пасок);
групи спеціалізованої базової підготовки - до їх складу зараховуються спортсмени, які виконали програму 3-го купа (червоний пасок);


24 грудня  у ДЮСШ  о 10.00  відбудеться атестація на 3,2,1 купи та 1 дани.  

2 коментарі:

  1. Поздравляю всех, кто прошел аттестацию!

    ВідповістиВидалити
  2. Жовтяки... це немало!!!!!! Молодці!!! (Я колись теж була жовтяком;))) ) весело було !!!

    ВідповістиВидалити