1 груд. 2011 р.

Харків, в нас 3 чемпіона України

     Тхеквондисти Полтавської області вибороли ІІІ загальнокомандне  місце  у віковій підгрупі серед юніорів.
        Вже стало доброю традицією тхеквондистів  кожного разу, повертаючись зі змагань на Полтавщину, привозити різні нагороди та відзнаки. Так, участь у  міжнародному турнірі «Діти України», який відбувся у Харкові  не стала винятком.
Близько 600 спортсменів приймали участь у змаганнях не лише з України,  а й команди з Санкт-Петербургу, Дагестану та інші.
Полтавська область формувала команду переважно з юніорів (1995-1998 р.н.), бо саме у Харкові, за результатами змагань, повинні були формувати збірну України для участі у Чемпіонаті світу серед юніорів.

М`яло Анна, Роман Маслак и тренер)
          9 юніорів увійшли до складу збірної області: 6 спортсменів з  Полтавської ДЮСШ «Юність-1» та 3 - з Кременчуцької ДЮСШ № 2. Завдяки виступам кожного з них, ми вибороли ІІІ загальнокомандне місце у цій віковій підгрупі. З 9 спортсменів - 6 повернулись із Харкова з нагородами.
 Серед моїх вихованців кращий результат показали та піднялись на найвищу сходинку п'єдисталу: 
Романа Маслак (вагова до 45 кг), та Анна М`яло (вагова до 46 кг). Бронзові нагороди вибороли  Дар`я Луб`янецька (до 42 кг) та Кирил Білик (понад 78 кг). Вдало у складі збірної виступили і кременчужани: Антон Тимофеєнко (до 63 кг)  – 1 місце, Олексій Тимофеєнко (до 68 кг) – 3 місце.
    Детальніше про виступ Полтавських спортсменів
Анна М`яло провела три складних поєдинки.  Під час першого бою отримала незначну травму, яка все більше і більше нагадувала про себе.
Але підтримка та настрої команди підбадьорили Аню, вона вийшла на наступний поєдинок і, не лише вистояла,  а й виграла його. Залишався фінал…. Суперниця фінального двобою вища за нашу, але тактика поєдинку  принесла свої плоди. Анна виборола перемогу, а разом із нею і місце у збірній України.    
 
Чемпион Украины Ромка с папой Костей)
Роман Маслак виграв 5 напружених поєдинків, щоб вибороти 1 місце. 
Один з найскладніших поєдинків був зі спортсменом з Івано-Франківська - Сергієм Пилипенко (призером європейських турнірів у Швеції, Росії та Хорватії). Суперники не поступались один одному та наносили влучні удари то збільшуючи, то скорочуючи розрив в рахунку. На останніх секундах третього раунду рахунок зрівнюється. Призначається додатковий раунд для визначення кращого. Декілька обмінів ударами та спортсмени вдало захищаються. Роман виждав і, під час наступної атаки суперника,  влучно зустрів його ударом ногою зверху вниз по обличчу. ПЕРЕМОГА… та по переду було ще 3 поєдинки з не менш слабкими суперниками.
            Роман справився з хвилюванням та емоційним напруженням і на кожний поєдинок  готувався як на вирішальний. Після фінального двобою, коли об’явили переможця, вже ніхто не стримував емоцій… Чемпіон України - Роман Маслак, а разом з перемогою також місце у складі збірної України.   



Діденко Антон виграв перший поєдинок, та в наступному зазнав поразки з мінімальним рахунком. Результат - 5 місце.
 Якименко Ілля програв у першому поєдинку.
Серед кадетів на змаганнях виступали Денисенко Марк, Шупта Владислав, Коркоха Станіслав та, нажаль, не вибороли призових місць.

кубок в Полтаве

           Атмосфера під час поєдинків була напружена, іноді емоції брали верх. Але справедливе і об’єктивне суддівство та відео-повтори під час  суперечливих моментів вгамовували глядачів.
 Приємно за наших вихованців, всі представники збірної підтримували один одного під час поєдинків. З Полтави приїхали і дорослі спортсмени, щоб підтримати своїх молодших друзів по команді .  Було видно, що це справжня збірна Полтавщини.  

Церемонія відкриття змагань
 
Дуже приємно і те, що нас підтримували велика кількість глядачів з різних областей.    

 Вітаю переможців та призерів змагань!
Дякую тренерам!
    
Сашка був так близько до торту)))  




 P.S. відгуки спортсменів: 

Кирил Билык Турнит отличный! Все очень понравилось! Болели За каждого нашого!
Сорвал голос болея за Анну и Романа! Взяли кубок 3 место! Понравились медали!

Роман Маслак Турнир очень впечатлительный! Хотелось бы что бы все победили, но увы не повезло. Самый сложный был второй бой с Ивано-Франсковским спортсменом и финальный! Очень напрягла эта ситуация, но я смог перебороть это ощущение. Спасибо всем кто болел за меня и Аню, очень приятно! Мы заняли III командное место и это приятно!

Анна Мяло важкими боями вважаю 2 та 3, травма яку я отримала в першому бою не дозволила викластися на повну. Сподобалось яскраве відкриття змагань.

Про нас пишуть!!!
http://kolo.poltava.ua/2011/11/30/dvoye-poltavciv-stali-chempionami-ukraini-z-txekvondo/

http://kolo.poltava.ua/2011/12/02/poltavski-txekvondisti-nezvazhayuchi-na-travmi-zdobuli-tri-zoloti-medali/

11 коментарів:

  1. Поздравляю Ромчик, Аньчик - молодцы. Сабом принимайте поздравления за чемпионов.

    ВідповістиВидалити
  2. скільки коштує щоб 46 Анна важила

    ВідповістиВидалити
  3. Аноним - рассмешил)) на предварительном взвешивании перед поездкой в Харьков у Ани вес был 46,600
    она просто ограничила себя в еде и принятии жидкости... если Вы АНОНИМ связаны со спортом то понимаете что 600 грам за 3-и дня можно сбросить.

    ВідповістиВидалити
  4. АНОНИМ, а что можно вопросы с весом решить путём денежного соглашения???
    так подскажите к кому можно будет обращаться, наверняка вы уже в курсе...;)
    а то я перед соревнованиями то ганяю вес, то набирать надо... а оказывается всё намного проще???

    ВідповістиВидалити
  5. А.СТАДНИЧЕНКО !!!1 грудня 2011 р. о 22:10

    Я так понял что человек который задает етот вопрос по поводу весса,оченьООООЧЕЕЕЕЕНЬ ДАЛЕК от спорта и вообще спортивной жизни,я лично скидывал за 2 недели 7кг,мой вес был 70 скинул до 63,а 600 грам скинуть ето вообще не проблема,за хорошую тренеровку можно скинуть до 3кг,так что повторюсь и скажу еще раз что 600грам согнать ето вообще проще простого !!!
    ЕСЛИ ВЫ ДАЛЕКИ ОТ СПОРТА,ТО НЕ ПИШИТЕ ЕТИ ГЛУБЫЕ СЛОВА ПО ПОВОДУ ДЕНЕГ !!!в ЕТОМ ВЫ СЕБЯ УНИЖАЕТЕ,А ЕСЛИ ВЫ СПОРТСМЕН ТО ЕТО ГОВОРИТ О ТОМ ЧТО У ВАС УРОВЕНЬ ТРЕНЕРОВОК ПОЛНЫЙ Н О Л Ь !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Рекомендую, не брать близко к сердцу высказывания некоторых пользователей сети.
    Саня, я помню как ты хотел скидывать вес до 58))) даже налысо постригся и бороду збрил))) чтоб весу было поменьше)

    ВідповістиВидалити
  7. Соревноания прошли хорошо,все понравилось,кроме судейской коллегии,было много не опытных судей,которые немогут отличить прямого удара от удара с розворота,незнали сколько баллов за какой удар ставить,ну а вообщем все понравилось,особенно праздничный торт,который харьков оставил себе ))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  8. Да кстати,рекомендую всем постричся налысо,реально становится меньше весса ))))))

    ВідповістиВидалити
  9. тортик вкусный был

    ВідповістиВидалити
  10. Саня, у тебя был шанс попробовать торт, из Полтавских ты ближе всех подобрался))) даже по фото видно)))

    ВідповістиВидалити