28 груд. 2011 р.

фестиваль ТКД 2011

Традиційно напередодні новорічних свят полтавські тхеквондисти підводять підсумки року, що минув: нагороджують кращих спортсменів за виступи у змаганнях, що проходили протягом року; готують показові виступи для батьків та всіх глядачів; новачки показують вміння, чого навчились займаючись тхеквондо; більшдосвідчені спортсмени демонструють вправність та майстерність. Все це ми називаємо «ФЕСТИВАЛЬ ТХЕКВОНДО»!
Підготовка до фестивалю тривала лише тиждень, через те, що графік заходів був дуже насичений підготовкою до змагань та атестації на пояси. І все ж таки...  
28 грудня СПАРТАК 18.00 
Спортивна зала святково  прикрашена …
На татамі – люди в білому…
Глядачам не вистачає місця …
В залі тиша…
Лунає Козацький марш...
Передноворічний фестиваль тхеквондо розпочався!
Спортсмени – учасники показових виступів, разом зі своїми наставниками Антоном Коваленко, Михайлом Шамяном та Юрієм Шавиро під звуки Козацького маршу вітають глядачів.
Тхеквондо - це не лише Олімпійський спорт –  це вид бойового мистецтва, в першу чергу, призначений для самозахисту. Призначення тхеквондо, як способу самозахисту, нам вправно продемонстрували  володарі чорних поясів, створюючи реалістичні сценки і доводячи, що  кількість нападаючих далеко не завжди перемога над суперником.

Игорь в роли Кати Пушкаревой)

Наймолодші вихованці виконували елементи акробатики.
Показові виступи переходили від  учнів одного тренера до іншого, і кожен спортсмен під бурні оплески показував глядачам свої навички – те, чого  навчився.       


Добавьте подпись


Під час нагородження кращих спортсменів за підсумками змагального 2011 року директор ДЮСШ «Юність-1» Вікторія Сосненко нагородила грамотами  за високі спортивні результати з тхеквондо ВТФ та  наполегливість у тренуваннях  Шевченко Вероніку  та Коваленко Валерія. Тренер з тхеквондо  Михайло Шамян був нагороджений за відданість справі та професіоналізм. Олександра Стадніченко, Вікторію Терещенко нагородили грамотами за активну громадську діяльність. За високі показники учнів та відданість справі грамотою ФСТ «Україна» був нагороджений Юрій Шавиро.
Ірина
Сертифікат на чорний пояс Всесвітньої федерації тхеквондо ВТФ отримала Ірина Дзеверина.  
Вже декілька років, згідно рейтингової таблиці, тренери оцінюють спортсменів полтавської школи тхеквондо, де за кожні змагання та перемоги нараховуються бали - чим вищий ранг змагань, тим більше балів. Метою рейтингової системи - є виявлення кращих спортсменів федерації, а також мотивація до самовдосконалення і покращення спортивних результатів учнів. Протягом року кожен тхеквондист змагається, щоб стати кращим.  

Роман
 Переможцями 2011-го року за рейтинговою системою полтавської федерації тхеквондо стали:
Серед хлопців
1 місце виборов Маслак Роман
         2 місце  Георгій Коваленко
         3 місце  Микола Краснолуцький 
Роман  - багаторазовий призер чемпіонатів та міжнародних турнірів, Кандидат в майстри спорту України, чемпіон України, спортсмен, який увійшов до складу збірної України для участі у Чемпіонаті світу у 2012 році. Роман прийняв участь у 10 змаганнях з тхеквондо за 2011 рік, виборов 20 перемог над різними суперниками. 
Хрестина, Даша, Анна, я.
         Серед дівчат:
         1 місце виборола М’яло Анна 
         2 місце  Дар’я Луб`янецька  
         3 місце   Скирда Хрестина
           Анна - багаторазова призерка чемпіонатів та міжнародних турнірів, Кандидат в майстри спорту України, чемпіонка України, спортсменка, яка  увійшла до складу збірної України для участі у Чемпіонаті світу у 2012 році. Протягом року Анна прийняла  участь у 10 змаганнях з тхеквондо та виборола  15 перемог над різними суперницями.

Нагородження проводив Президент полтавської федерації тхеквондо ВТФ -  Юрій Шавиро. Кращих спортсменів нагородили  дипломами  і грошовими винагородами.

Традиційно була і присутність Діда Мороза, який провів лотерею з сувенірами та подарунками, чим дуже порадував дітей. І не важливо який приз - магніт, чашка чи шолом, радості в очах учасників ставало все більше і більше.

святковий салют

Ну і звичайно, відповідаючи спортивному святу, подарунки у мішку Діда Мороза теж були на 100% корисними – і кожний спортсмен отримав потрібну порцію вітаміну «С» у вигляді мандаринів.






Вітаю всіх з наступаючими Новорічними святами!
Дякую тренерам і учням які приймали участь у підготовці та проведенні фестивалю!




більше фото можно переглянути тут... дякую фотографу

про нас пишуть

15 коментарів:

  1. Фестиваль удался.Наши дети лучшие!!! Катя Пушкарёва СУПЕР!!! Спасибо тренерам и спортсменам за представление. Поздравляю всех с наступающим Новым Годом!

    ВідповістиВидалити
  2. Сценка с Катей - мастерство тхеквондо и актерские способности превзошли все ожидания. Отличный праздник как для детей так и для родителей.

    ВідповістиВидалити
  3. Катька Пушкарёва Best of the Best)))

    ВідповістиВидалити
  4. дети молодцы, тренера тоже, праздник класс.

    ВідповістиВидалити
  5. Все молодцы !!!!! так держать!!

    ВідповістиВидалити
  6. Отличный праздник, хорошо что проводится он именно у нас.

    ВідповістиВидалити
  7. Фестиваль очень понравился,очень много хороших имоций,спасибо всем кто в нем участвовал,ЕЩЕ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛАСЬ ВЕДУЩАЯ ФЕСТИВАЛЯ )))Отдельное спасибо лучшему тренеру Шавыро.Ю.И за такие мероприятия !
    Всех с наступающим Новым годом !!!Желаю всем великих достижений и множество побед в Новом году !!!

    ВідповістиВидалити
  8. Стадниченко на чужой каравай, рот не открывай))))

    ВідповістиВидалити
  9. От фестиваля остались просто суперские впечатления. Очень достойные тренера, очень достойные ребята. Все продумали, все сделали...надеюсь, что после таких вот выступлений желающих вступить в ряды тхеквондистов еще прибавится и прибавится. Отдельное спасибо человеку, который стоит за всей этой организацией - Юрию Ивановичу!)

    ВідповістиВидалити
  10. ахах..Катька поучилась из меня хорошая из-за костюма хорошего))
    Фестиваль как всегда супер,одни положительные эмоции)
    спасибо всем кто пришел поддержать ребят!

    ВідповістиВидалити
  11. Получилось очень классно.
    Все ребята молодцы, за Катю Пушкарёву отдельное спасибо, посмеялась от души. Побольше бы таких выступлений!

    ВідповістиВидалити
  12. Антон, Миша и Юрий Иванович, спасибо Вам за праздник. Понравилось что Вы собственным примером показали детям свое мастерство.

    ВідповістиВидалити
  13. Хоменко Григорий30 грудня 2011 р. о 22:54

    После таких комментариев еще раз пожалел что не пришел. Всех с наступающими праздниками!

    ВідповістиВидалити
  14. Поздравляем Федерацию,ввесь тренерский состав,вчастности тренера Юрия Шавыро с Новым годом и Рождеством Хрестовым!Желаем крепкого здоровья,профессиональных взлетов и много побед в наступающем году!

    ВідповістиВидалити
  15. Гриша не страшно что пропустил,скоро будет видео с фестиваля!)

    ВідповістиВидалити