28 груд. 2011 р.

вітання ювіляра

28 грудня, у  шахово-шашковому клубі ФСТ «Україна» відбулись урочистості з нагоди святкування дня народження  Олімпійського чемпіона Володимира Кисельова, живої легенда радянського та українського спорту, справжнього  патріота нашого краю, який прославив Полтавську землю на увесь світ.  




Напередодні 55-річчя  йому  влаштували свято (народився спортсмен 1 січня). Вітали ювіляра представники влади, провідні фахівці з видів спорту та спортсмени Полтави і області.
 
На початку свята усім присутнім показали фільм зі слайдами із життя олімпійського чемпіона: від народження до сьогодні. Демонстрували і уривки відео з його перемоги на Олімпіаді-80. Замість ведучого на урочистостях з нагоди Дня народження Володимира Кисельова був коментатор, як на справжньому спортивному заході.
Після привітань всі присутні в залі починаючі спортсмени могли задати свої питання олімпійському чемпіону. Молодь, яка вітала ювіляра своїми виступами, іменинник дарував календарі зі своїм автографом.

Кожного разу, як спілкуєшся з Володимиром Кисельовим, або як чуєш його розповіді, постійно дивуєшся на скільки чемпіон відданий улюбленій справі – СПОРТУ.

Мені сподобався один вислів Володимира Кисельова як він розповідав за навчання тренера..
Учні питають:  - тренер, а коли ми будемо  відпочивати?
Відповідь тренера – «коли будеш стояти на п’єдесталі пошани»   
Учні Вам варто замислитись!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар