6 вер. 2012 р.

День фізичної культури та спорту

О. Мамай - мер міста Полтава вручає сертифікат
фото з сайту  http://kolo.poltava.ua/
   Вже традиційно у другу суботу вересня святкується день фізичної культури та спорту! Так і цього року впродовж двох днів 6 та 7 вересня вітали спортсменів та тренерів з професійним святом.
 

 

 
    6 вересня у Полтавському Краєзнавчому музеї  найкращі слова вітань від представників обласної влади адресували спортсменам, які прославляють область на Олімпіадах, інших спортивних заходах. Відзначали, що Полтавщина досягла високого рівня підготовки спортсменів до змагань, про що говорять результати останніх змагань. Від початку року, майже за  дев’ять місяців, спортсмени Полтавщини на офіційних змаганнях міжнародного рівня, у складах збірних команд України вибороли 32 нагороди.
     Під час святкування багатьох, хто на це заслуговує, нагородили грамотами, грошовими преміями, іншими відзнаками.



 7 вересня у Палаці дозвілля «Листопад» міська влада організувала святковий концерт та урочистості з нагоди святкування професійного свята. Також кращих тхеквондистів Полтави було запрошено на яскраве свято спорту!
     Керівництво міста та міський голова Олександр Мамай вітали заслужених працівників фізичної культури, видатних полтавських спортсменів. Вручали грамоти, цінні подарунки та грошові винагороди. На працівників спорту  чекали приємні сюрпризи: вручення сертифікатів на отримання побутової техніки. Найбільш несподіваною приємною новиною стало вручення сертифікату на квартиру Анжелі Торській .

Анжела Торська - власниця квартати!


 Анжела - БОКС - Чемпионка мира, 2-кратная чемпионка Европы,  ПАУЭРЛИФТИНГ - 4-кратная чемпионка Европы


Немає коментарів:

Дописати коментар