27 лист. 2015 р.

Розяснення ситуації що сталась у м.Вінниця. Інформую колег, учнів та їх батьків

Декілька днів тому, відбулась розмова між Президентом федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області Шавиро Юрієм Івановичем та Президентом федерації тхеквондо ВТФ України Лесиком Ражденовичем Саманджия. 

Інформую колег, учнів та їх батьків. 

про ситуацію ПОЛТАВЩИНА СПОРТ


Стосовно інциденту що відбувся на Чемпіонаті України у м. Вінниця.  Чемпіонат став самим масовим за останні роки заходом по кількості спортсменів з тхеквондо на території нашої держави, це рекордна кількість учасників більше 800 спортсменів + судді, тренери, батьки та глядачі. Тож розумію все навантаження на організаційний комітет чемпіонату. Ми всі спостерігали як за декілька днів до завершення змагань кількість людей з 350 перевищила 750. Звісно цього орг. комітет не міг передбачити, оскільки спортивна зала бронюється на декілька тижнів перед початком Чемпіонату. Тож оргкомітет намагався зробити все можливе щоб відбулись змагання.
Стосовно роботи секретаря змагань, впевнений що вже на наступних змаганнях таких помилок не буде, адже всі навчаючись, чи починаючи працювати з новим ресурсом мають право помилки! З сайтом багато тренерів тільки ознайомлюється, також ми всі знаємо що сайт постійно вдосконалюється, наповнюється новими функціями. І таких повноцінних аналогів електронної реєстрації спортсменів досі не існує в країнах колишнього СНД. Вже сьогодні ми бачимо що сайт реестрації спортсменів дуже зручний та легко ним користуватись.   

Кожен читав відповідіпрезидента ФТУ де чітко зазначено - на президії що відбулась у м.Вінниці питань відносно суддівського корпусу не виникало. Відповідно весь скандал на змаганнях зі зняттям голови судівського корпусу є введенням в оману самого Олександра Єдуардовича та відповідно суддівського корпусу які його підтримали.
На той момент перебування на чемпіонаті в зв’язку з затримкою початку змагань, я як керівник організації який представляв команду підтримав суддівський корпус, що дало можливість продовжити змагання та дітям отримати заслужені нагороди та вчасно повернутись до рідного міста нашим вихованцям з результатами.
На змаганнях я запитав суддів що відбулось і получивши відповідь проінформував тренерів з Полтави Ступак Віталія та Шамяна Михайла, батьків та спортсменів що звертались з проханням пояснити ситуацію.
Я як тренер зацікавлений в підвищенні квалификації та належних умовах роботи для суддів, тому на найближчий президії ФТУ буде заслухано звіт від Шапошника О.Є. та прийнято нове положення про суддівський корпус. 
Впевнений, шо відношення до суддів зміниться і зі сторони тренерів і батьків, які так полюбляють вказувати що їх засуджують чи незаконно ставлять бали, а коли питаєш критерії нарахування чи за що дали КЬОН-ГО – відповіді немає – тільки чуєш нас засудили. Тож в планах в м. Полтава у січні проведення традиційного семінару для суддів з залученням тренерів та  бажаючих батьків

З президентом ФТУ погодили плани розвитку тхеквондо для вихованців Полтавщини. Виділили головні старти  року що завершується. Судячи з календарю змагань графік відряджень дуже насичений

Вихованці Полтавської федерації планують прийняти участь у заходах

28.11 Відкритий турнір "Народжені для перемог"  у м Полтава
11-13.12 Чемпіонат України ДЕФ ТКД
11-13.12 Відкритий турнір "Dnepr Cup"
12-14.12 Відкритий турнір "Діти України"(Харків)
19-20.12 відкрита першість ХГСК-ІСТ «АТАКА» з тхеквондо
Розглядаємо участь наших вихованців у міжнародному турнірі в м. Мінськ  (Білорусь)
Окрім того у грудні  запланована атестація – Дан тест на чорні пояси.
Та традиційний передноворічний фестиваль з тхеквондо на якому буде підведено підсумок року що минає. 


Також у Харкові у грудні відбудеться  розширена президія федерації тхеквондо ВТФ України на яку будуть запрошені представники областей. На президії буде прийнято ряд положень які регламентують діяльність федерації згідно чинного законодавства та уставу ФТУ. 



4 коментарі:

  1. Дякую за роз'яснення, але виникає питання стосовно змагань на початку грудня: *11-13.12 Відкритий турнір "Dnepr Cup" (Дніпропетровськ) і *12-14.12 Відкритий турнір "Діти України"(Харків), що проводяться одночасно, який турнір обирає Полтавска федерація для своїх спортсменів ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полтавська федерація не обирає де приймати участь – обирають батьки та спортсмени, а потім інформують тренерів про бажання прийняти участь у тих або інших змаганнях.
      На сьогоднішній день серед моїх учнів є бажаючі прийняти участь у "Dnepr Cup" (Дніпропетровськ) це юніори та дорослі. Молодші спортсмени виявили бажання прийняти участь у "Діти України" (Харків).
      Комплектація та підготовкою команди розпочнеться після проведення турніру «Народжені для перемог».
      Слідкуйте за новинами на сайті.

      Видалити
  2. Сподіваюся, що всі непорозуміння зникли підчас розмови з Президентом ФТУ і зараз займетеся розвитком плануванням та роботою тхеквондо в Полтаві та області! Тому що відволікаючись, багато втрачаєте часу на те, що дійсно потребує вашої уваги та праці! Успіхів вам!

    ВідповістиВидалити
  3. Зря надеетесь президент ФТУ не держал и не держит своего слова, не терпит критики, поэтому наступает на одни и те-же грабли, мстительный, не любит когда кто либо имеет мнение отличное о его мнения... И зря надеетесь что работа пойдет бурно... в Харькове к инакомыслящим уже пошли репрессивные типо административные меры ... успіху Вам...

    ВідповістиВидалити