12 вер. 2019 р.

День фізичної культури і спорту! Свято наближається!


 В суботу ми відзначаємо професійне свято - День фізичної культури і спорту. Сьогодні в Полтаві нагородили кращих спортсменів та тренерів нашого міста.  
Перебуваючи в колі колег, друзів, заслужених тренерів, титулованих спортсменів розумію, як багато ще треба прикласти зусиль,  щоб серед кращих полтавських спортсменів було більше вихованців «Школи чемпіонів».

Про захід на сайті Полтавської міської ради ТИСНИ 

Мрію, щоб через кілька десятків років до мене в зал вихованці приводили своїх дітей та внуків на тренування. Хочу, щоб тренерська робота стала престижною та високооплачуваною в нашій країні, щоб той внесок, який роблять тренери в спортивних залах, басейнах, полях для виховання здорової нації та сильного духом покоління, був гідно оцінений суспільством.   



Надзвичайно приємно радіти успіхам вихованців перебуваючи в залі та аплодувати коли їх нагороджують. Сьогодні, серед найкращих відзначили успіхи мого вихованця Ростислава Єфименко, який займається тхеквондо 5 років і за цей час досяг високих результатів – Чемпіон України, Учасник Чемпіонату світу.

Юрій Шавиро. 




 





Немає коментарів:

Дописати коментар