13 вер. 2019 р.

День фізичної культури та спорту в Полтаві відбудеться фестиваль єдиноборств.

До дня фізичної культури та спорту 14 вересня в місті Полтава у Петровському парку (вул. Соборності) з 16.00 відбудеться Фестиваль єдиноборств «Чемпіони».
Під керівництвом тренерів Юрія Шавиро та Вікторії Терещенко вихованці «Школа чемпіонів» представлять Корейське бойове мистецтво та олімпійський вид спорту Тхеквондо.

Тхеквондо є одним з найбільш систематизованих і науково бґрунтованих бойових мистецтв світу.  Приходьте підтримати спортсменів під час показового виступу. Це перший такий масовий захід, який об’єднує тренерів та їх вихованців з різних видів спорту.  За всі роки розвитку єдиноборств нашого міста такого ще не було. Приходьте буде круто!

Виступи з Карате, Боксу, Кікбоксингу, Боротьби, Лехтвей, ММА, Айкідо, Капоєйра, Джіу-джитсу, Прикладного рукопашного бою, Тхеквондо і не тільки чекають на гостей свята.

Серед почесних гостей відомі спортсмени нашого міста.
Своє вітання учасникам Фестивалю єдиноборств «Чемпіони»  передає народний депутат України, срібний призер Олімпійських ігор - Жан Беленю́к.  ВІДЕО ТИСНИ 


    Жан зараз знаходиться на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби який 14-17 вересня відбувається  в Нур-Султані (Казахстан). Дякуємо Жане за вітання, тримаємо кулаки та віримо в перемогу на чемпiонаті свiту. 

      Чекаємо всіх любителів спорту та єдиноборств у петровському парку з 16:00 до 19:00 

Немає коментарів:

Дописати коментар