15 лист. 2019 р.

Бюджет участі в Полтаві. БЕТОН №15


Багато разів чув – «Молодь змініть наше місто». Сьогодні у всіх нас є можливість дати молоді шанс! Показати, що дійсно треба пробувати змінити та прагнути змін.
Триває голосування за бюджет участі м. Полтава! Один з великих проектів №15 Екстрім-зона «БЕТОН» автором якого є 14 річний Владислав. В нього є бажання та мрія тренуватись та розвиватись. Створити спеціалізований майданчик для катання на скейтах, роликах, велосипедах. В Полтаві такого ще нема!(

Всі жителі міста Полтава, кому вже виповнилось 14 років ваш голос важливий! Прошу долучитись друзів та знайомих до голосування це займе 2 хвилини. 2 хвилини завдяки яким в нашому місті буде більше спортивної молоді!
Впевнений воно того варте!
Три способи для голосування – обирай один зручний:
1) перейти за посиланням (голосувати можна навідь з мобільного) БЕТОН №15 ТИСНИ   клікнути на «ПІДТРИМАТИ» та обрати спосіб авторизації ПриватБанк (якщо маєш картку). Якщо є картка Ощадбанку або monobank – також переходь за посиланням Привату. Після голосування переконайся що голос зараховано.
2) через термінал приватбанку;
3) прийти з паспортом в бібліотеку



Голосуй за проєкт №15 Екстрім-зона «БЕТОН»
Інструкція з голосування у коментарях. За поширення посту дякую!
Виникли питання - пишіть в коментарях або особисто!  

Нагадую, кожен мешканець міста Полтава може проголосувати за будь які три проєкти - 1 великий, 1 міні, 1 мікро. 
З великих проєктів перемагають три, які наберуть найбільшу кількість голосів. Голосування закінчується 24 листопада. Тож ми підтримуємо Великий проєкт "БЕТОН". 


Список бібліотек, де можна проголосувати.



Юрій  Шавиро. 



Немає коментарів:

Дописати коментар