18 лист. 2019 р.

Для полтавської молоді це важливо! БЕТОН №15.

Впевнені ви неодноразово бачили як молодь катається на роликах, скейтах та вело біля театру, бібліотеки та в інших місцях. Самостійно облаштовують собі майданчик для стрибків та трюків. Сьогодні у нас є можливість зробити місто краще, привабливіше, залучати молодь до занять спортом та проводити більше спортивних заходів.
Триває голосування за проєкти розвитку міста! Один з великих проєктів -№15 Екстрім-зона «БЕТОН». Голосуйте, це абсолютно безкоштовно!





Увага, акція від "Школа чемпіонів" для всіх тхеквондистів нашого міста. Даруємо кожному захисне обладнання для тхеквондо, хто підтримає проєкт бюджету участі «Бетон» №15! 
Умови: голоси рахуються з 18.11 до закриття голосування 24.11. Важливо - призи видаються, якщо «БЕТОН» увійде до трійки кращих великих проєктів!

Необхідно зібрати:
15 голосів - захисний жилет 
20 голосів - захисний шолом

Старшокласники, хочете захисне обладнання для тхеквондо? Поведи свій клас в бібліотеку візьміть з собою паспорт та виписку про місце реєстрації. Повідом тренера про прізвища своїх друзів, які підтримали проєкт та, в разі перемоги, гарантовано отримай захисне обладнання!

В голосуванні приймають участь всі жителі міста Полтава 14 років та старші. Голосувати можливо будь яким з трьох способів. 
1) прийти з паспортом в бібліотеку
2) через термінал приватбанку або додаток;
3) перейти за посиланням (голосувати можна навідь з мобільного) БЕТОН №15 ТИСНИ клікнути на «ПІДТРИМАТИ» та обрати спосіб авторизації ПриватБанк (якщо маєш картку). Якщо є картка Ощадбанку або monobank – також переходь за посиланням Привату. Після голосування переконайся що голос зараховано.


Немає коментарів:

Дописати коментар