4 лист. 2019 р.

Пумсе, семінар з тхеквондо в місті Полтава.

В місті Полтава 2 листопада відбувся навчальний семінар з тхеквондо розділу пумсе. Тренування для полтавських спортсменів та тренерів проводив Олександр Єфименко, міжнародний інструктор 4 Dan. Олександр  нещодавно повернувся з Кореї, де проходив стажування в «Global Taekwondo Master Training», тому він із задоволенням ділився набутими знаннями зі спортсменами.

На сайті Федерації  тхеквондо України також читайте про семінар ТИСНИ  


Перед початком занять всіх присутніх привітав Беслан Баккаєв, керівник відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо (ВТФ) України у Полтавській області, який висловив надію, що знання та вміння, отримані на даному заході, в подальшому допомагатимуть учасникам семінару в їх спортивній та тренерській кар’єрі. Урочисто представив відповідального за розвиток Пумсе в Полтавській області – Юрія Шавиро, керівника «Школи чепіонів».
Під час свого вітального слова до спортсменів Юрій Шавиро наголосив на тому, що в подальшому подібні семінари стануть традиційними. А вже 23 листопада кожен з учасників зможе продемонструвати набуті знання під час Чемпіонату Полтавської області з Пумсе.
Олександр Єфименко багато уваги приділяв емоційній атмосфері та настрою на тренуванні, акцентуючи увагу саме на тому, для чого спортсмени в залі та навіщо займаються.


Для учасників старшого віку було два тренування, на яких відпрацьовували формальні вправи та приділили більше уваги відпрацюванню різних елементів їх виконання.








Приємною несподіванкою для більшості учасників став візит президента Федерації Тхеквондо (ВТФ) України - Лесика Саманджия. Президент привітав учасників семінару, високо оцінив організацію заходу та побажав спортсменам досягти нагород на європейських та світових змаганнях.
Лесик Ражденович під час свого візиту відвідав спортивний зал, в якому вже 8-9 листопада відбудеться Всеукраїнський турнір «Кращий з кращих». І, можливо, вже в наступному році в Полтаві відбудуться змагання більш високого статусу.

Семінар завершився заняттям з  суддівства, де всі бажаючі мали змогу спробувати практику оцінювання виступів в ролі суддів. 



















Більше фото на сторінці «Школа чемпіонів» у facebook ТІСНИ 



Немає коментарів:

Дописати коментар