24 лист. 2019 р.

Полтава суддівський семінар з тхеквондо ПУМСЕ


22 листопада в місті Полтава, у СК «Спартак» відбувся суддівський семінар з тхеквондо в розділі «пумсе». На запрошення керівника відокремленого підрозділу «Федерації тхеквондо (ВТФ) України» у Полтавській області – Беслана Баккаєва до нашого міста приїхали досвідчені тренери цього розділу Єгор Медвідь та Анна Раус (м. Київ).




 
Більше 30 спортсменів разом з тренерами вісім годин працювали над нюансами виконання технік. На тренуваннях не лише виконували формальні комплекси, а також спробували оцінювання та виправлення помилок під час вправ. Всі присутні покращили свої знання та вміння в цьому цікавому розділі тхеквондо.






Приємно що тренування проходили в СК «Спартак» в комфортному спеціалізованому залі тхеквондо де тренуються вихованці ДЮСШ №4 та спортсмени «Школи чемпіонів». Завдяки умовам які були створені керівництвом Полтавського міськвиконкому, Олександр Шамота та підтримці Беслана Баккаєва – керівника відокремленого підрозділу ФТУ у Полтавській області семінар відбувся безкоштовно.




Юрій Шавиро, відповідальний за розвиток «пумсе» в Полтавській області, керівник «Школа Чемпіонів» зазначив: Приємно що в нашому місті подібні семінари стали вже традиційними. Це значно покращує  рівень спортсменів  та якість суддівства. Особливо це важливо на передодні Чемпіонату Полтавської області.
Сподіваюсь в наступному році наші вихованці достойно виступлять на Чемпіонаті України, та буду ініціювати проведення відкритого турніру в нашому мусті з тхеквондо в розділі «пумсе».






















Більше фото на нашій сторінці у facebook ТИСНИ .

Немає коментарів:

Дописати коментар