21 квіт. 2012 р.

Спартакіада депутатів


    21 квітня в м. Полтаві відбувся перший етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) сільських та селищних рад.

Головним завданням Спартакіади є залучення депутатів  усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, зміцнення  здоров'я, а також пропаганда фізичної культури і спорту серед населення.


Спартакіада проводиться з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, шашки, шахи, настільний теніс, більярд у відповідності з діючими правилами змагань, затвердженими федераціями з видів спорту.
Цього року в Спартакіаді приймали участь 4 команди.Я приймав участь у складі команди з міні-футболу. За результатами наша команда виборола 1 місце!
Найбільш напруженою виявилась гра з депутатами Октябрського району. Були порушення і штовхання. Мені навіть вдалося зробити бросок суперника))) как тренер учил – прихватил и полет))) Ми виграли 3:1.Друга перемога була легкою 8:0

Попереду другий етап  депутатської спартакіади в якому приймають участь збірні команди міських (обласного підпорядкування) рад; збірні команди районних рад (депутати - обласної (від району ) міської, районної, сільських та селищних рад).
Нагадаю що в минулому році  я виступав за команду з волейболу.Де ми також посіли перше місце. 

2 коментарі: