18 квіт. 2012 р.

Тхеквондо нові рекорди!



Спартакіада серед ДЮСШ та федерацій на призи Громадського об’єднання «Наш Дім - Полтава» із ЗФП з тхеквондо ВТФ проходила в два етапи.
       На першому етапі змагались спортсмени 2001-1993 років народження, які випробовували себе в силі ударів   (бокового удару ногою – доліо чагі, удару ногою з розвороту – твіт чагі та прямого удару рукою – джюмок чіругі). Спортсмени виконували удар по жилету, оснащеному спеціальним датчиком, що вимірює силу удару. Переможці визначилися за сумою балів з однієї спроби.    

       Тож, чемпіонами стали ті, хто був найбільш точніший та сильніший:         
Маркітан Олександр, Коваленко Валерій, Шупта Владислав, Мисник Олег, Маслак Роман, Голуб Василь, Даценко Діана (тренер Шавиро Ю.)
Тарасов Ігор, Скляр Дмитро, Манжулов Владислав, Квон Артем, Височін Анастасія,    Петрушка Дар’я (тренер Шамян М.)
Шевченко Вероніка (тренер Моісеєнко Д.)
       На другому етапі приймали участь спортсмени  2005–2002 років народження, які змагались у вправах із загальної фізичної підготовки.  Юні спортсмени виконували чотири вправи: стрибок у довжину з місця, вправа на прес – підняття корпусу, човниковий біг та стрибки на скакальці. За результатами змагань перші місця вибороли: Шамілов Умар, Тягун Дмитро, Коваленко Георгій, Ємець Андрій, Буціна Марина, Бакаєва Аміна.
   
Новими рекордсменами змагань з загальної фізичної підготовки стали:
     Радченко Богдан , Савицький Денис  обидва 2002 року народження виконали вправу на прес підняття корпусу за хвилину 60 разів
     Тягун Дмитро 2004 р.н. виконав 165 стрибків на скакальці за хвилину

   Від імені вихованців, їх батьків та тренерського складу, висловлюю слова вдячності лідерам Громадського об’єднання «Наш Дім - Полтава» Володимиру Макару та Олександру Залужному за сприяння полтавським спортсменам, за підтримку талановитих дітей, які займаються тхеквондо в нашому місті. 










1 коментар:

  1. От спартакиады остались положительные эмоции!! Спасибо органицаторам ! Дети и родители остались довольны !!ДАК ДЕРЖАТЬ!

    ВідповістиВидалити